lördag 21 april 2007

Min lilla hårboll

Efter 10 minuters duschande och 2 timmar o 50 minuters borstande ser äntligen vår pälsboll anständig ut. Stackarn har sett ut som en levande tova i ett halvår - usch vilket dåligt samvete jag har haft för min lilla vovvsing. Från att ha varit vårt allt har hon nu fått se sig omkörd av vår lilla dotter, det kan inte kännas lätt för henne. Till på köpet har vi flyttat till hus och har i och med det ännu mindre tid för henne. Men vi försöker att få till det även om det inte alltid är det enklaste, vagnen tar sig ju inte fram överallt, och de stigar som Diva (vår hund) älskade att promenera på funkar inte ihop med vagnen. Istället får vi välja andra vägar som åtminstone är ngt liknande hennes favoriter, men det ska bli bättre.

Här kommer bilder på vår lilla vove

7 kommentarer:

Stina sa...

Vilken gosig vovve. Puss Stina

Nina sa...

men vilken söting- jag får också dåligt samvete gällande hunden -men nu när ljuset återvänt kan man ta en lång promenad på kvällen.....och det är skönt !

Hulda sa...

Nydelig hund, hvilken rase er det? Ja, er jo viktig å gi hunden også oppmerksomhet, selvom dere har fått en datter. Hvis ikke kan det fort bli sjalusi.

Ida sa...

Hemma på landet: =) Hon är inte lika gosig när hon lägger sig i vattenpölar, eller springer genom kärr.

styggalillaloppan: Ja det är stor skillnad på vinter- och sommarhalvåret. Man är ju mkt duktigare på att aktivera dom nu när solen är framme.

hulda: Det är en bearded collie. En vallhund med massor av energi *pust*. Ja det är viktigare nu än någonsin att visa henne hur mkt man tycker om henne

Stina sa...

Lilla raring!
Ha en bra dag! Själv ska jag passa på att tvätta en massa idag, innan det blir för mycket pollen. Det torkar ju så bra ute i värmen. Kram Stina

Nina sa...

hejsan ! ville bara säga hej hej i vårvärmen! Hoppas att allt är ok med dig.

Sol sa...

For en nydelig hund du har. Den minner meg om den forrige hunden vi hadde. Samme søte uttrykk i øynene....