tisdag 17 april 2007

Dags för picknick

Äntligen har jag fått min efterlängtade picknickorg. Jag har i flera år saknat att ha en riktig korg att ta med mig ut när jag fått lust att ta en fika i naturen. Tycker att det är ngt speciellt med dessa korgar och de gör på ngt vis fikastunden så mkt mer romantisk och mysig. Men snål som jag är har jag aldrig tagit mig råd att köpa en, förrän nu. Gissa om jag kommer att ge mig ut på många picknickturer framöver, ser framför mig hur jag o sambon ligger på en filt och läser varsin bok/tidning med korgen och vinflaskan bredvid, eller oxå att hela lilla familjen gett sig ut med korgen och lite gott fikabröd. Användningsområdena för min nya älskade korg kan bli många=) . Ohh... jag är så glad för min lilla korg. Tänk att ngt så litet kan göra så mkt.

Korgen kommer från Åhléns och
tyget är inköpt på Ikea.

4 kommentarer:

Hulda sa...

Heisann! Kurven din er flott! Veldig fint trekk du har sydd til den også. Likte godt sløyfen også. Håper dere får mange fine piknikkturer med den. :) Det er jo så romantisk med slike turer også. ;)

Hem och Lycka sa...

Vilken fin korg! Vet du, för några år sen såg jag en underbar fikakorg på Åhléns och jag grämer mig än idag att jag inte köpte den!!

Nina sa...

Åh picknickar är så trevliga vi brukar trycka ner allt i en tråkig ryggsäck ....inte lika tjusigt alls. Ska nog picknickas till helgen ...sitta bland vitsipporna och äta goda mackor är inte det näst bästa i livet säg ?
kram

och jag tycker du ska behålla soffan !!!

Ida sa...

Hulda: Tack så mkt, försöker mig på lite projekt som inkluderar symaskinen lite då o då. Resultatet blir långt ifrån perfekt men jag är ändå stolt när jag är färdig=)

mia: Tack så mkt. Ja det är riktigt roligt att gå på Åhléns sommaravdelning. De har så himla mkt fina saker till sommaren. Man blir så glad av att bara gå o kika.

styggalillaloppan: Javisst blir det lite mysigare med en korg, men samtidigt är det ju fikat och sällskapet som är det viktigaste och bästa=) Det lät så härligt att sitta bland blommor och kalasa på goda mackor. Skulle vilja ge mig iväg på en picknick på momangen.
Kommer nog behålla soffan eftersom ingen verkar vilja ha den=(