lördag 17 januari 2009

Möblera om är bra för inspirationen

Den sista tiden har jag verkligen haft idétorka när det gäller vårt hem. Detta trots att det finns en hel del som jag känner behöver fixas. Men som någon skrev på en annan blogg (minns tyvärr inte vems det var, man läser ju ett par stycken=)) , att tömma ett rum är riktigt bra om man vill göra om och det kan jag nog hålla med om även om jag inte varit så drastisk. Men jag har märkt att om man flyttar på lite möbler och finner deras rätta platser så är det också så att andra saker faller på plats. Ibland har man saker som man tycker om men som man inte riktigt vet vart man ska placera. Dessa kan då äntligen komma tillrätta och efter att ha gått runt på flera ställen med den där ljusstaken kanske man slutligen hittar det ideala bordet att ställa den på. Så var det för mig igår då jag ändrade plats på ett bord och hämtade upp mitt nya loppisfynd från källaren. Jag fann rätt plats för min nya ljusstake och det hörn jag länge tyckt har sett så tråkigt ut fick sig ett lyft. Självklart känner jag mig inte färdig med hörnet – långt ifrån – men jag är ändå på väg. Det är bara lite pynt som fattas=) Mitt nya loppisfynd, ett runt bord, hittade jag förra torsdagen på en loppis jag ofta besöker och för bordet betalade jag hela 100:- (+färgen som sambon gärna påpekar). Klaffbordet som jag också visar är ett annat fynd från en lokal loppis och det betalade jag 185:- för. Just bord har jag faktiskt haft ganska tur med hittills.

Jag vet att det ser tomt ut på mina bord men eftersom pyntet ofta kostar mer än vad mina möbler gör måste jag ofta vänta tills jag har råd med nya inköp. Hoppas att alla ni som varit på Formex-mässan har haft det bra, jag ser verkligen fram emot att se era inköp och få veta vad som kommer bli populärt år 2009=).

Många kramar Ida

2 kommentarer:

serline.se sa...

Hej
Jag har också drabbats av idetorka! Men jag tror att man behöver pausa lite ibland, jag håller med dig om ditt förra inlägg...ibland blir jag nästan lite uppgiven av allt fint jag ser!? sen glömmer jag det och inspirationen flödar :) Jag tycker det är så roligt att läsa dina inlägg!
kram Helena

Zouphie sa...

Vilket fint litet klaffbord, och så billigt. Så roligt när man kan göra såna fynd:-)

(Något Pontus aldrig kommer att förstå sig på haha...)

Kramar