torsdag 15 januari 2009

10 årsplanen

Nu har jag varit inne en sväng på några av de bloggar jag följer dagligen. Att jag aldrig inser fakta – de bidrar ju till missnöjet över mitt eget hem. Förstå mig rätt, jag älskar att sitta och titta på alla vackra bilder, och jag blir så otroligt inspirerad men sen så inser jag att jag aldrig kan förverkliga allt det där som jag drömmer om. Jag kommer att fortsätta bo i mitt ”funkishus” från 50 talet, vi kommer inte att ha råd att fixa fasaden, altanen eller min dröm om ett inglasat uterum inom de närmaste 10 åren. Jag har heller inte råd att införskaffa alla de där vackra sakerna som jag bara trånar efter och som varje bloggare verkar ha i sin ägo. Så länge jag kikar in på era bloggar kommer jag aldrig att vara nöjd.

Men så kommer vi ju till det stora problemet och det är att just när jag sitter där och kikar på bilderna så känner jag mig så lycklig. För vem mår inte bra av att titta på bilder föreställande vackra saker, och för stunden drömmer jag mig bort – 10 år framåt i tiden då jag har fast jobb, all tid i världen och mycket mer pengar=) Då ska mitt hem se ut sådär som era gör (troligt=p). Så jag kommer att fortsätta titta in hos er, för om jag gör det så kanske de här 10 åren inte känns lika avlägsna och under tiden får jag i alla fall en del idéer som jag kan förverkliga.

Ovan visar jag den ljusstake som jag köpte i tisdags och jag ger er även en försmak på vårt ”nya” TV-rum. Tack snälla ni som lämnar ett avtryck, det värmer i hjärtat att se att någon kikar förbi för att hälsa.

Kramar Ida

2 kommentarer:

Marit`s vita skrin sa...

Tusen tack för din gulliga kommetar hos mig.

Jag tänker oxå som du, om 10 år kanske man är nöjd...... Yhea right. Man kommer aldrig att vara riktigt nöjd. För alltid dyker det upp nånting nytt man vill förverkliga.

Kram på dig.
Marit

märta sa...

Det är väl bra att kunna drömma om det man vill försöka att skaffa sig om några år. Tänk om allt skulle vara uppfyllt nu, vad skulle vi drömma om då. Jag tycker det ser ut på bilderna på bloggen som du har ett gulligt och mysigt hem. Vi fortsätter att drömma lite till och en vacker dag har vi kommit en bit på väg!